GDPR - Persondatapolitik

Den 25. maj 2018 er de nye regler for beskyttelse af persondata trådt i kraft som følge af ny EU-lovgivning – GDPR.

Når din virksomhed er medlem af Dansk Miljøteknologi, registreres forskellige typer af oplysninger om din virksomhed, medarbejdere og øvrige oplysninger, som er nødvendige for vores samarbejde og løbende kommunikation med jer. Vi registrerer disse oplysninger med det formål at vores samarbejde kan gennemføres effektivt.

Det drejer sig, i de fleste tilfælde, om følgende personoplysninger: Virksomhedsinformation, medarbejdernavn, virksomhedsadresse, stilling/funktion, telefonnummer, CVR nr., e-mailadresser og mødenotater.

Vi er dataansvarlige for de personoplysninger, som vi behandler om dig, og det betyder at vi passer godt på de data, som du har udvekslet med os. Vi kan have fået dine data på mange måder, det kan være ved deltagelse i arrangementer, gennemførelse af kontrakt, udveksling af visitkort og tilmelding til nyhedsbrev.

Vi vil ikke dele dine data med andre, og dine data bliver gemt på en sikker måde.

Vi vil heller ikke videresende, sælge eller på anden måde udveksle eller dele dine data med andre virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner.

Kun personer hos Dansk Miljøteknologi, der skal behandle og bruge dine personlige oplysninger til ovennævnte formål, har adgang til dine data.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger indtil dataene ikke længere er nødvendige eller bliver anset for at være uaktuelle.  Virksomheds- og personoplysningerne registreres hos Dansk Miljøteknologi og opbevares under medlemskab. Hvis medlemskabet opsiges vil oplysningerne opbevares de efterfølgende 5 år (i henhold til bogføringsloven), hvorefter de slettes.

Efter lovgivningen i persondataforordningen og databeskyttelsesloven har du en række rettigheder i henhold til forordningens artikler 15 – 21. Det handler blandt andet om din ret til at få slettet dine data, og du kan til hver en tid kontakte os, hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder.

Vil du vide mere om GDPR/ Persondataforordningen kan læse mere her.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte
info@danskmiljoteknologi.dk