Dansk Miljøteknologi søger politisk medarbejder

Dansk Miljøteknologi søger politisk medarbejder, bl.a. til at kickstarte arbejdet med Danmarks nye vision for eksport af ren-luftløsninger

Dansk Miljøteknologi tilbyder et spændende job som politisk medarbejder i en dynamisk og ekspanderende brancheforening med mere end 80 medlemsvirksomheder.  Vil du bidrage til en dagsorden, hvor vækst- og beskæftigelse går hånd i hånd med et bedre miljø, øget ressourceeffektivitet og omstillingen til en mere cirkulær økonomi, så er jobbet måske noget for dig.

Dansk Miljøteknologi har netop vundet opgaven med at bistå styregruppen for Luftvisionen med sekretariatsbistand de næste to år. Formålet med Luftvisionen er at gøre Danmark til førende på verdensmarkedet i at udvikle og levere løsninger til indsatsen for renere luft. Det overordnede mål er at fordoble eksporten af danske ren-luft-teknologier inden 2030.

Styregruppen består af repræsentanter fra: Danske Rederier, Dansk Industri, Danske Maritime, DAPO, Foreningen af Danske leverandører af pejse og brændeovne, Dansk Miljøteknologi og Miljø- og fødevareministeriet.Vores nye medarbejder skal de næste 2 år være projektleder for denne indsats, og du skal sammen med vores øvrige medarbejdere bidrage til, at styregruppen kommer godt i gang med Luftvisionsarbejdet, udarbejde udkast til en handlingsplan og sikre solid sekretariatsbistand for styregruppen. Du skal samtidigt være Luftvisionens ansigt udad til og stå for den daglige kontakt til interessenterne.

Herudover skal du løbende bidrage til at løse de mange nationale miljøpolitiske sager, som vi kører i forhold til Folketing, EU, kommuner og embedsværk.

Derfor er det centralt, at du skriver godt, har overblik, er vedholdende og kan køre selvstændigt med vores opgaver inden for områder som ren luft, rent vand, ren jord og klimatilpasning.

 

Din profil:

  • Du er en selvstændig supergeneralist med teknisk forståelse, og du kan hurtigt sætte dig ind i nye sager – evt. med nogle års erfaring fra styrelse, virksomhed, organisation el.lign.
  • Du kan drive en sammensat proces og har ordenssans, kan overholde tidsfrister og sikre solid betjening af styregruppen for Luftvisionen
  • Du er udstyret med en god politisk forståelse og brænder for bæredygtig udvikling og miljøpolitik
  • Har en stærk analytisk sans
  • Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt

Vi tilbyder:

  • Et interessant og udviklende arbejde med fokus på miljø- og ressourcepolitikpolitik, der fremmer miljøteknologiske løsninger
  • Gode muligheder for at opbygge et stærkt netværk i forhold til medlemsvirksomhederne, brancheforeninger, embedsfolk i ministerier og kommuner mm.
  • Et godt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer
  • Et uformelt arbejdsmiljø i et mindre sekretariat

 

Ansættelsesvilkår:

Som udgangspunkt en ansættelse på fuld tid (37 timer om ugen). Løn efter kvalifikationer.

For flere oplysninger omkring stillingen, kontakt sekretariatschef Jonas Fredsted Villadsen på tlf. 27141599.

Send din ansøgning til e-mail: jfv@danskmiljoteknologi.dk

Frist for ansøgning 2. maj. Tiltrædelse snarest muligt.